Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Hegedűs Anna Jó szokás! És miylen jó hogy ott "házon belül" min...
  2011-07-20 08:02:40 (Soap4Sudan!)
 • Dóra Klaffa :( De legalább tudjuk, hogy családban marad...
  2011-07-09 12:13:36 (Minden okés!)
 • Nemes Csilla Elkaptunk a rejtélyes hasfájást! Dorkának két hón...
  2011-07-09 09:16:51 (Minden okés!)
 • Gullner Magdi Hááááááát ettől azért itthon messzire vagyunk, saj...
 • Hegedűs Anna Jaj de drukkolunk, hogy kiderüljön valami kis egys...
  2011-06-17 13:13:40 (Vombergbácsi 2.0)

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

Ha szereted a Bence blogot, és több-kevesebb rendszerességgel követed is az eseményeket, akkor miért nem leszel az Olvasónk? Ennek több előnye is van:
- a legfontosabb, hogy minden bejegyzésről azonnal emailben értesülsz, így még frissiben el tudod olvasni, és hát nem kell esetleg "potyára" benézni, hogy van-e valami friss iromány;
- látni fogod az esetleges "nem publikus" bejegyzéseket is;
- no meg aztán én is kíváncsi vagyok, hogy vajon hány ember követi figyelemmel kis életünket :)

Kedvet kaptál? Akkor először regisztrálj itt (ne félj, semmi különös és fél perc alatt megvan), utána pedig kattints az "Olvasó szeretnék lenni" gombra itt a blogon, a bal oldali menüben alul! Na gyere és kövess! :)

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: szobatisztaság Címke szűrés kikapcsolása

Az íródeákomnak lelkifurdalása van, mert mostanság mindig a kistesó blogját frissítgeti, mintha velem nem törénne semmi. Pedig dehogynem! 4 napja például megleptem mindenkit azzal, hogy MAGAMTÓL belekakiltam a bilibe! Szólni ugyan még mindig nem szólok előre, de aznap úgy tűnt, hogy jönne valami, és még nem késő, ezért a Mami levette rólam a ruhát alul, és hagyott szaladgálni. Kétszer ráültetett a bilire is, de mindkétszer 3 másodperc után mentem a dolgomra. Már épp egy pelusért jött be a szobámba, mikor meglátta, hogy ott virít a cucc a biliben!!!! Volt nagy öröm, meg üdvrivalgás, majd ünnepelt sztárként vonultam be a vécébe és sk öntöttem ki a produktumot.

message 2 hozzászólás Hozzászólok »

Bár a jóidő kitartott egy darabig, nagy eredményekről mégsem tudok beszámolni. Volt pár bilibe pisi-kaksi, de ennyi. Most viszont megmondom az őszintét: nincs kedvem nekem ehhez az egészhez.

Meg küldönben is, ahogy Anja nagymamám szokta mondani "Ik ben twee, ik zeg nee.", ami szabad fordításban valami ilyesmi: Kettő vagyok, nemet mondok. - azaz ebben az évben, a terrible two időszakában (csak hogy keverjük kicsit a nyelveket), más dolgom sincs, csak ellenkezni. Ezt a feladatot én nagyon is komolyan veszem, és legyen szó bármiről, a válaszom: NEM. Így hát nem meglepő, ha a "kell pisilni/kakilni?" illetve a "ráülsz a bilire/vécére?" kérdésre is egyből nemmel válaszolok. Itt aztán most megtorpant a dolog.

Oláh Luca tegnapi bejelentésén felbátorodva, nem váratlanul ugyan, de megkezte a Mama a pelenkátlanításomat. Már be volt tervezve a lépés, mert az időjósok megmondták előre, hogy a hétfői 13 fokból mára 27 lesz, ami ugyancsak ritka errefelé, viszont nagyon jó hatással van a mosóporkészletünkre, hiszen melegben lehet pucér fenékkel is rohangálni, ami nincs is ellenemre. Szóval ma csak a déli alváshoz vettem fel pelust.

Az eredmény: 6x pisiltem a bilibe/vécébe, ebből kétszer magamtól szóltam, hogy pisilni kell (ékes hollandsággal a Papának mondtam, aki persze nem értette, de még szerencse, hogy a Mama az emeleten nyitott füllel dolgozik, és gyorsan lekiabált, és még ékesebb hollandsággal lefordította a Papának, hogy mit is akarnék...) Háromszor sikerült a nappali különböző pontjaira pislantanom, mindannyiszor egy óvatlan pillanatban, kb. 50 centire az odakészített bilitől. Viszont a mai nagydolgomat igazán szépen a biliben helyeztem el, majd közöltem, hogy itten nagy kaki van. És az is volt.

Folyt. köv. (reméljük kitart a jóidő)

message 2 hozzászólás Hozzászólok »

Már két napja itthon vagyunk, de a blogozás és a képek le-, illetve feltöltése a Mama szerint csak a kicsomagolás, mosás, teregetés, takarítás és valami Mobil Info-szerkesztés után jön csak a sorban. A képeket tegnap már letöltöttük a kártyákról (3.5GB), most van a blogírás, a képszortírozás és -feltöltés meg még a jövő zenéje.

Szóval két hetet ismét a szép, de nem mindig napfényes Magyarországon töltöttünk. A legfontosabb most is a Nagyiék kényeztetése volt, illetve hogy találkoztam Gergő keresztpapámmal is, akit már több mint egy éve nem láttam, mert Dubaiba tette át a székhelyét. Ide kapcsolódik, hogy végül Patrikot, az unokatesómat is láttam, bár túl sok közös programot nem csináltam vele azon a két napon amit Visegrádon töltöttek. Ennek több oka is van, a legfőbb talán az, hogy más a napirendünk, mert Ő már nem alszik napközben, én meg még (akaratom ellenére) igen. Azért egy közös kézmosásra, pogácsaszaggatásra és tücsöksimogatásra futotta, a közös esti fürdést bojkottáltam.

Kattints ide a folytatáshoz... »

Sziasztok, én vagyok megint, csak most Magyarországról jelentkezem röviden. Már 2 napja itt vagyok, az út idefelé úgy ment mint a karikacsapás, mert egyátalán nem volt ellenemre, hogy úgy 10 órát rajzfilmeket nézzek, a maradék időt meg alvással, nézelődéssel, evéssel, és az autópálya melletti futkorászással töltsem el.

Kattints ide a folytatáshoz... »
| 1 | 2 | Következő