Legfrissebb képek

Legfrissebb kommentek

 • Hegedűs Anna Jó szokás! És miylen jó hogy ott "házon belül" min...
  2011-07-20 08:02:40 (Soap4Sudan!)
 • Dóra Klaffa :( De legalább tudjuk, hogy családban marad...
  2011-07-09 12:13:36 (Minden okés!)
 • Nemes Csilla Elkaptunk a rejtélyes hasfájást! Dorkának két hón...
  2011-07-09 09:16:51 (Minden okés!)
 • Gullner Magdi Hááááááát ettől azért itthon messzire vagyunk, saj...
 • Hegedűs Anna Jaj de drukkolunk, hogy kiderüljön valami kis egys...
  2011-06-17 13:13:40 (Vombergbácsi 2.0)

Hozzáférés

rss  RSS hírcsatorna
Az RSS hírcsatorna kizárólag a nyilvános blogbejegyzéseket tartalmazza!

Jog: Látogató

Ha szereted a Bence blogot, és több-kevesebb rendszerességgel követed is az eseményeket, akkor miért nem leszel az Olvasónk? Ennek több előnye is van:
- a legfontosabb, hogy minden bejegyzésről azonnal emailben értesülsz, így még frissiben el tudod olvasni, és hát nem kell esetleg "potyára" benézni, hogy van-e valami friss iromány;
- látni fogod az esetleges "nem publikus" bejegyzéseket is;
- no meg aztán én is kíváncsi vagyok, hogy vajon hány ember követi figyelemmel kis életünket :)

Kedvet kaptál? Akkor először regisztrálj itt (ne félj, semmi különös és fél perc alatt megvan), utána pedig kattints az "Olvasó szeretnék lenni" gombra itt a blogon, a bal oldali menüben alul! Na gyere és kövess! :)

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

... esze súgja, menj oda. Mármint nem az enyém, hanem konkrétan az oktatási államtitkárnéni van ennyire résen. Ugyanis így két éves és három hetes koromban írt a szüleimnek levelet, hogy készüljenek, mert a most következő tanévben már 3 éves leszek, azaz ideje beiratni a suliba, ahova majd 4 évesen kezdek járni. Most tehát el kell kezdeni iskolát-nézni nekem, hogy még időben felkerüljek a várólistára. Papának kevésbé, a Mamának jobban le van esve az álla ettől, én meg még nem tudom mit gondoljak erről. Egyelőre elég lesz nekem az augusztusban kezdődő ovival megbarátkoznom.

A Mama neki is állt áttanulmányozni a levél mellé csatolt kiskönyvet a holland oktatási rendszerről (szokni kell), meg hogy milyen fajta iskolák vannak (furcsa), meg a tanmenetről (még furcsább), meg az osztályzásról (nem mindenhol van, mert hogy azok csak számok - júhéé!), meg hogy nincsenek saját könyveink (he??), és házifeladat sincsen mindenhol (hehe :), feletetés-röpdolgozat mindenhol kizárva (huh), meg a tananyag sem ugyanaz (csak körvonalakban), sőt a tantárgyak sem (pár kötelezőn kívül), viszont haza kell menni ebédelni (remélem lesz otthon kaja), ésatöbbi. Szóval nekem nem, de a Papiéknak feladták a leckét.

message 5 hozzászólás Hozzászólok »